Geplaatst op

SlimSchip aanwezig bij Kok watersport navigatie demo dag

A.s. Zaterdag 29 april is SlimSchip aanwezig bij Kok Watersport in Rotterdam. Daar zijn wij beschikbaar voor al je vragen over de mogelijkheden van NMEA2000 maar er is meer te doen. Zo is bijvoorbeeld ook Raymarine aanwezig met hun befaamde demo bus.

Van 10:00 tot 16:00 is Martijn beschikbaar voor echt alle vragen, NMEA2000 kan zo ontzettend veel dat het voor heel veel mensen lastig is een goed overzicht te krijgen. Kan ik mijn motor koppelen aan het netwerk, het is er eentje uit 1956? Kan ik een digitaal weerstation maken zodat ik temperatuur, luchtdruk luchtvochtigheid en dauwpunt op mijn moderne kaartplotter kan zien. Kan ik mijn navigatie verlichting aan/uitzetten vanaf mijn scherm? Hoe zit dat met oudere NMEA0183 spulletjes die het nog prima doen? Ik will accu bewaking maar mijn lader/omvormer is oud en nog prima? Geen vraag is te gek!

Uiteraard zijn specifieke vragen onze producten te stellen (BOS AG hybride accu systeem) Als we niet direct een antwoord hebben, dan noteren wij uw e-mail adres en komen daar later op terug. Wilt u dat advies volgen? Kok watersport levert uiteraard de spullen. Zorg ervoor dat als je vragen heb over bestaande spullen je de typenummer bij de hand hebt. Voor motor koppelingen het exacte type motor. Etc.

Velen weten al dat wij best ver gaan in de product ondersteuning en dat is ook waarom onze dealers blij zijn met SlimSchip. Het maakt niet uit waar u onze producten koopt, wij helpen voor en na aanschaf!

Kom dus a.s. Zaterdag naar Kok Watersport, Sydneystraat 72 in Rotterdam. Het is vlak bij afslag Rotterdam/The Hague airport (of gewoon Zestienhoven). We maken er een leuke en gezellige en warme dag van! (Het is toch te koud om naar de boot te gaan).

Tot zaterdag!