Dealers

Dealers in Nederland:

Deze werven/installateurs leveren onze producten en kunnen ze installeren op nieuwe en bestaande schepen:

Slimschip.nl importeert en levert de producten van Yacht Devices in Nederland en België. Deze producten zijn een mooie toevoeging voor uw winkel en/of webshop in een tijd met groeiende vraag naar Motor, Wifi-, USB-, NMEA0183 koppelingen met een NMEA2000 netwerk en Diverse Sensoren die rechtstreeks op een NMEA2000 netwerk kunnen worden aangesloten. Een goede marge en een betrouwbare partner zijn belangrijk!

Wij zorgen voor voldoende voorraad in Nederland voor snelle levertijden en kunnen zo ook indien nodig een vlotte RMA afhandeling verzorgen. Slimschip.nl is een kleine organisatie maar we versturen dagelijks vanuit ons magazijn in Pijnacker. Alles is bespreekbaar en diensten als “drop shipping” kunnen wij uiteraard ook verzorgen.

Dealers krijgen van ons de beschikking over Nederlandse teksten en foto materiaal voor op de website.

Onze producten verkopen zichzelf, echter mocht u blijven zitten met voorraad kunnen wij de producten gewoon weer retour nemen, voor de prijs die u ervoor heeft betaald!

Ook kunnen wij u en/of uw klanten voorzien van Nederlandstalige ondersteuning.

Uiteraard kunnen wij de product informatie digitaal aanleveren, onze eigen ontwikkelaar zorgt ervoor dat uw formaat wordt ondersteund, uiteraard kunt u 24/7 bij deze informatie. Maakt u gebruik van de software/diensten van RM Data? Onze producten staan al in hun database!

Bent u als leverancier van watersport artikelen ook geïnteresseerd in onze producten en zit uw bedrijf in Nederland of België? Neem Contact met ons op!