Geplaatst op

Leveringen Yacht Devices

Nadat we de door COVID gerelateerde problemen en chip te korten weer een stroom aan leveringen kregen, hebben we nu last van het conflict in Oekraïne.

Yacht Devices en SlimSchip werken hard aan een oplossing maar weten op dit moment niet wanneer dat is.

Yacht Devices zit en produceert in Litouwen. De werknemers wonen in Kaliningrad, een klein stukje Rusland omgeven door EU landen. Kaliningrad is een speciale economische zone en dat werkt prima, zonder COVID en oorlog…

We hadden recent voor elkaar dat ze vanuit hun woonplaats zonder versturen – na productie moet er nog firmware ingezet worden en ingepakt – Dat ging via de Russische Post.

Wij doen al sinds 2017 zaken met Yacht Devices en hebben een prima relatie opgebouwd. We keuren iedere vorm van geweld af en zijn ook slachtoffer van de situatie ons wordt weer de mogelijkheid afgenomen om onze klanten van producten te voorzien en dus ook om omzet te maken, iets waar we het uiteindelijk óók voor doen.

We hebben nog wel producten op voorraad, echter niet alles meer. Wilt u bestellen? doe dat gerust, wij leveren backorders uit op volgorde van bestellen. Geef bij uw bestelling aan “Betalen via Bank Overschrijving”. De bestelling wordt dan opgenomen en zodra wij de artikelen binnen hebben sturen wij de factuur. u kunt daarna alsnog via onze site online betalen, of het bedrag overmaken op onze rekening en wij sturen de bestelling op.

Deze situatie kan even duren. Een andere route vinden kost tijd en we verwachten ook langere logistieke doorlooptijden.