Welkom

Slimschip specialiseert zich in het uitvoeren van aanpassingen aan Maritieme navigatie installaties, van instrumenten bijplaatsen tot volledige vervanging van uw oude apparatuur zodat uw schip weer bij de tijd is. Dit alles op professionele wijze om jarenlang storingsvrij vaarplezier te garanderen!

Slimschip.nl is de Nederlandse dealer van Yacht Devices. Yacht devices maakt tal van producten om Weer en Motor data te integreren in uw Raymarine, Garmin, Furuno, Simrad, ea. NMEA2000 netwerken. Wilt u de motordata op uw kaartplotter of MFD? Voorspel mist en weersveranderingen met de barometer, luchtvochtigheidssensor (met dauwpunt berekening en temperatuur). Ook de NMEA2000 naar USB en WiFi zijn het bekijken waard.

Slimschip kan alles leveren omdat we al geruime tijd samenwerken met een grote Maritieme winkel. Het is ook mogelijk dat u uw eigen apparatuur aan schaft die wij installeren.

Daarnaast kunnen wij storingen in uw elektrische systemen oplossen maar ook een volledig nieuw laagspanningsnet behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via de Contact pagina voor al uw vragen of kijk rustig in onze WebWinkel

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Bestsellers